Аудіокниги виконавця "Гарік Корогодський слухати онлайн"

Слухати аудіокниги виконавця "Гарік Корогодський" онлайн безкоштовно та без реєстрації повністю (цілком) на сайті електронної бібліотеки «Audiobook-mp3.com». Всі повні та цікаві аудіокниги книги у виконанні "Гарік Корогодський" на телефоні та андроїд.
Аудіокнига Павло Тичина - Арфами, арфами...

Павло Тичина - Павло Тичина - Арфами, арфами...

01-06-2022
Арфами, арфами — золотими, голосними обізвалися гаї Самодзвонними: Йде весна Запашна, Квітами-перлами Закосичена. Думами, думами — наче море кораблями, переповнилась блакить Ніжнотонними: Буде бій Вогневий! С...
Аудіокнига Дмитро Павличко - Я стужився, мила, за тобою...

Дмитро Павличко - Дмитро Павличко - Я стужився, мила, за тобою...

01-06-2022
Я стужився, мила, за тобою, З туги обернувся мимохіть В явора, що, палений журбою, Сам-один між буками стоїть. Грає листя на веснянім сонці, А в душі — печаль, як небеса. Він росте й співає явороньці, І згорає від сльози роса.
Аудіокнига Арфами, арфами...

Павло Тичина - Арфами, арфами...

Арфами, арфами —золотими, голосними обізвалися гаїСамодзвонними:Йде веснаЗапашна,Квітами-перламиЗакосичена.Думами, думами —наче море кораблями, переповнилась блакитьНіжнотонними:Буде бійВогневий!Сміх буде, плач будеПерламутровий...
З кожним днем все більшою популярністю починають користуватися аудіокниги. Це не дивно, адже завдяки їм, можна поєднати приємне з корисним, наприклад, прогулюючись парком або за кермом автомобіля, займаючись спортом або роблячи домашнє прибирання, можна слухати улюблені твори. Але багато любителів аудіокниг віддають перевагу не тільки автору книги, але й виконавцю аудіо варіанта.

Зручний фільтр книг дозволяє вирішити цю проблему. Ви без проблем можете знайти будь-якого виконавця та вибрати книгу, яка Вас цікавить.

Любителям аудіокниг у виконанні Гарік Корогодський ми пропонуємо прослухати такі твори як:

У нас зібрана велика кількість найцікавіших аудіокниг різних авторів та виконавців.

На Audiobook-mp3.com/uk Ви завжди знайдете те, що Вам потрібно. Слухайте із задоволенням!