Джордж Орвелл - 1984

Ви можете слухати безкоштовно 1984. Виконавець: Характерник, Жанр: Зарубіжна література, Роман, Антиутопія, . Ви також можете прослухати повну версію (повний текст) онлайн без реєстрації та СМС на сайті Audiobook-mp3.com/uk або прочитати короткий зміст, передмову, опис та прочитати відгуки (коментарі) про аудіокнигу.
Аудіокнига 1984
Виконавець: Характерник
01.06.2022
12:54:00
14449
Встановити таймер
Таймер сну Після цього читання припиниться
0 годин
20 хвилин
Активувати таймер
Закрити

Джордж Орвелл - 1984 резюме книги

1984 - опис та короткий зміст аудіокниги. Виконавець: Характерник,, слухати безкоштовно онлайн на сайті цифрової бібліотеки Audiobook-mp3.com/uk
«1984» - книга, що вражає, шокує, ламає вашу свідомість, руйнує стереотипи. Роман-антиутопія, на сторінках якого не захочеться опинитися! Дивно, але реалії твору, написаного більше 60 років тому, у деталях збігаються з тими, що ми спостерігаємо у наші дні.

"Був холодний і ясний квітневий день, і годинник вибив тринадцяту годину"...

Перше речення відомої антиутопії Джорджа Орвелла починає опис тоталітарного світу, у якому любові не існує, думкозлочини караються смертю, історія переписується кожного разу заново, а мова позбавляється значення.

У цьому світі Вінстон Сміт, звичайний працівник Департаменту документації Міністерства правди, одного дня тікає з роботи на час обідньої перерви додому, витягає з шухляди нелегально придбаний чистий блокнот і, хоч над містом літають гелікоптери, котрі слідкують за жителями через вікна, без конкретної мети розпочинає вести щоденник, перший запис якого містить дату "4 квітня 1984 року"…

Ютуб канал Характерника

1984 слухати онлайн безкоштовно

1984 - слухати аудіокнигу онлайн безкоштовно, автор Джордж Орвелл, виконавець

Подібні аудіокнижки до "1984", Джордж Орвелл

Подібні аудіокниги до "1984" слухати онлайн безкоштовно повні версії.

Джордж Орвелл прослухати всі книги автора по черзі

Джордж Орвелл - всі книги автору в одному місці, щоб прослухати по черзі повні версії на сайті онлайн-аудіотеки Audiobook-mp3.

Джордж Орвелл - 1984 відгуків

Відгуки слухачів про аудіокнигу 1984, Виконавець: Характерник, Читайте коментарі та думки людей про аудіокнигу
  1. Костянтин
    Костянтин a year ago
    Ви могли б вказати чий саме переклад читаєте?